Bart Voorvaart

Maarten Drop

Bart Voorvaart
T +31 20 305 8888
[email protected]

Belangrijkste praktijkgebieden: Corporate

Bart Voorvaart begeleidt cliënten bij (internationale) overnames, private equity transacties, herstructurering en geschillen tussen aandeelhouders. Hij begon zijn loopbaan als transactieadvocaat bij het toenmalige Trenité Van Doorne met als specialisatie M&A, venture capital en financieringen. Na ruim vijf jaar stapte Bart over naar afdeling Investment Banking van ABN AMRO, waar hij een groot aantal beursgerelateerde transacties begeleidde. In 2004 richtte Bart samen met Maarten Drop Cleber op.

Bart is een multidisciplinair adviseur die zeer goed is ingevoerd in zowel de IT- en internet sector als de bancaire sector. Hij is een buitengewoon gedreven onderhandelaar. Cliënten waarderen hem om zijn vermogen commercieel en strategisch mee te denken, zijn rekenkundig inzicht en zijn vaardigheid om ingewikkelde zaken helder te verwoorden.

Bart brengt graag partijen bij elkaar, ook om kennis en ervaring te delen. Zo werkt hij nauw samen met investeerders en andere disciplines op het terrein van herstructurering van ondernemingen in financiële moeilijkheden en adviseert hij veelvuldig op het terrein van duurzame technologie.

Blogs

Opleiding

  • Nederlands Recht (1991) en Econometrie (1992) aan de Universiteit van Amsterdam
  • European Politics & Society (M.Phil.) aan de Universiteit van Oxford (1993)

Beëdigd

1994 en 2003

Talen

Nederlands en Engels

Lidmaatschappen

  • Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)
  • Vereniging Corporate Litigation
  • Vereniging voor Effectenrecht
Cleber advocaten

Corporate | Litigation